Glindestraat 50, 7572ZH Oldenzaal 06 - 2500 2149

Nieuws van Ome Toon

Blijf op de hoogte met leuke achtergrondinfo, weetjes & aankondigingen

Elektronisch roken, dampen, vapen

Er veel te doen over elektronisch roken, of dampen, of Vapen. Daar mag ik geen reclame voor maken en ook absoluut niet promoten. Want roken is roken. (Dat wij rokers ieder jaar 3 miljard!!! euro aan de schatkist toevoegen, laat ik maar niet vermelden) Klopt, het is en het blijft roken. Maar misschien mag ik wel iets uitleggen.

Je kunt kiezen uit 3 mogelijkheden van het alternatieve roken. Je hebt de vloeistoffen met een open en een gesloten systeem en je hebt “Heat not Burn”.
Vloeistoffen zijn er in vele soorten, smaken, sterktes, en verschillende nicotine gehaltes en met 0% nicotine. Ook zijn er heel veel verschillende apparaten om de vloeistof te verdampen. Vermoedelijk worden de smaken medio 2022 verboden.

Voor het andere product: Heat not Burn, is er momenteel nog maar 1 systeem op de markt. Dit product verwarmt de tabak, maar verbrandt deze niet.

Hierbij moet ik het helaas laten, want verdere uitleg, of de verschillende merken noemen, kan al gezien worden als promotie van deze producten en dat is dan dus weer reclame maken. En dat mag ik dus op dit platform niet doen.
Heb je hierna nog vragen, dan zal ik die graag voor je beantwoorden in onze winkel. Wij zijn een sigaren- en tabaksspeciaalzaak en mogen in onze winkel alles vertellen, uitleggen, presenteren en laten zien over de 3 mogelijkheden die er zijn.

Dus, tot ziens bij ons in de winkel.


Back to top