Glindestraat 50, 7572ZH Oldenzaal 06 - 2500 2149

Sigarenspeciaalzaak

Wij zijn de sigarenspeciaalzaak voor Oldenzaal en wijde omgeving.

We hebben alle gangbare sigarenmerken in ons assortiment, zodat u altijd de juiste sigaar kunt kiezen. Denk daarbij aan: La Paz, Oud Kampen, Balmoral, Justus van Maurik, Moods, Al Capone en Hoogenboom.

Of voor het betere genieten, hebben we de volledige collecties van Hajenius, De Olifant, Jacob van Meer, Cortes, Balmoral Dominican, Balmoral 3 Years en Hovens.

Wij mogen voor Van Der Donk het enige verkooppunt in Twente zijn. Deze schitterende (volledig handgemaakte) sigaar komt uit Culemborg. Een klein team is daar dagelijks bezig, met veel passie en vakmanschap, om de mooiste sigaren van Nederland te maken. Wij hebben met 14 modellen, vrijwel het complete assortiment in onze winkel, en daar zijn we bijzonder trots op.

Maar een sigarenspeciaalzaak is natuurlijk niet compleet, zonder een groot longfiller assortiment. Bij ons verdeeld over meerdere humidors. We hebben voor u een zeer uitgebreide collectie. Met de Cubaanse namen als: Cohiba, Montecristo, Partagas, Bolivar, Upmann, Romeo Y Julieta, enz.

Daarnaast hebben we ook een grote collectie uit Nicaragua, Honduras, Brazilië, Mexico en Indonesië. Namen die u bij ons kunt vinden zijn o.a: Oliva, Blanco, Drew Estate, Balmoral, Admiraal de Ruyter, De Olifant, Calvanos, Don Thomas, Joya, Macanudo en The Griffins.

Natuurlijk hoort bij dit ruime assortiment aan sigaren ook een hele rits aan cutters, scharen en kokers van hout, leer of metaal. Tevens verkopen we kleine humidors, voor bij u in huis.

Tot slot hebben we nu speciaal voor u kleine kokers laten maken om enkele sigaren in mee te kunnen nemen.

Voor advies over verschillende soorten sigaren kunt u altijd bij ons terecht. Of meld u aan voor een klantenavond, die zijn altijd gezellig.

Een kleine indruk van onze accessoires:


Back to top