Glindestraat 50, 7572ZH Oldenzaal 06 - 2500 2149

Nieuws van Ome Toon

Blijf op de hoogte met leuke achtergrondinfo, weetjes & aankondigingen

Kiosk Ome Toon is verhuisd!

Verhuisbericht van Kiosk Ome Toon Oldenzaal

Na 14 jaren gaan wij verhuizen met onze winkel. Zaterdag 15 juni is de laatste dag dat we open zijn aan de Beukersmolen. Wij gaan verhuizen naar de Glindestraat 50 in Oldenzaal.

De mogelijkheid deed zich voor om bij de supermarkt van Jumbo Kuipers een tijdelijke winkel te openen. Tijdelijk, omdat wij over 1,5 jaar een nieuwe locatie betrekken, naast de ingang van deze drukke supermarkt.

Deze mogelijkheid hebben wij aangegrepen omdat de supermarkt per 1 juli moet stoppen met de verkoop van de rookwaren. Wij krijgen nu de mogelijkheid om die verkoop over te nemen, terwijl wij onze zelfstandigheid behouden. Daarnaast behoud de supermarkt haar klanten, omdat die nu bij ons de rookwaren kan halen. Op deze manier hebben we samen een win-win situatie gecreëerd, waar we beiden zeer tevreden over zijn.

De samenwerking tussen meerdere partijen heeft geleid tot dit mooie resultaat. Onze dank gaat dan ook als eerste uit naar de heer B. Kuipers van supermarkt Jumbo Kuipers. Maar ook naar de andere partijen waar we op een prettige manier mee mochten samenwerken in dit traject. Shelter Storage, Platvoet beveiliging, Kip sanitair, Koertshuis electra, Signpost en de gemeente Oldenzaal.

Daarnaast danken wij onze directe buren, slagerij Kosse en aannemersbedrijf Schasfoort voor hun hulp.

Kom gezellig een keertje langs, de koffie staat klaar!


Back to top
WhatsApp openen
1
👋 Hoi, wat leuk dat u er bent! Hebt u een vraag voor ons? Stel 'm gemakkelijk via WhatsApp!